Support til enheden

Anvend supportprogrammet på din enhed for at søge en brugsvejledning, læs fejlsøgningsvejledningerne og søg information om softwareopdateringer og anden produktrelateret information.

Sådan får du adgang til supportprogrammet

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet.
  2. Find og tap på Icn sony app support, og vælg derefter det ønskede supportelement.

Tip

Opret forbindelse til internettet, når supportprogrammet anvendes, og opnå den bedst tilgængelige support.