Læsning og sending af beskeder

I appen Meddelelser vises dine meddelelser som samtaler, hvilket betyder, at alle meddelelser til eller fra en bestemt person er grupperet sammen.

Note

Antallet af tegn, som du kan sende i en enkelt besked, varierer afhængigt af operatøren og det anvendte sprog. Maksimumstørrelsen for en mms, som omfatter mediefilernes størrelse, afhænger også af operatøren. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.

Oversigt over meddelelser på Sony-enheder
1Gå tilbage til listen over samtaler
2Ring til meddelelsens afsender
3Få vist flere indstillinger
4Sendte og modtagne meddelelser
5Send en færdiggjort meddelelse
6Tekstindtastningsfelt
7Tilføj vedhæftede filer

Sådan opretter og sender du en meddelelse

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony and app tray tablet, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
  2. Tap på Icn sony conv new message.
  3. Indtast modtagerens navn eller telefonnummer eller andre kontaktoplysninger, som du har gemt om modtageren, og foretag derefter et valg på den liste, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
  4. Hvis du vil sende en gruppemeddelelse, skal du gentage den procedure, der er beskrevet ovenfor, for at tilføje flere modtagere.
  5. Tap på Skriv besked, og indtast meddelelsesteksten.
  6. Hvis du vil tilføje en vedhæftet fil, skal du vælge den relevante indstilling for vedhæftede filer.
  7. Tap på Icn sony send message button for at sende meddelelsen.

Tip

Hvis du afslutter en meddelelse, inden du har sendt den, gemmes den som en kladde. Samtalen bliver tagget med ordet Kladde:.

Sådan læser du en modtaget besked

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony and app tray tablet, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
  2. Tap på den ønskede samtale.
  3. Hvis beskeden endnu ikke er overført, skal du tappe på og holde den nede. Tap derefter på Overfør besked.

Tip

Alle modtagne meddelelser gemmes som standard i enhedens hukommelse.

Sådan besvarer du en meddelelse

1. Tap på Icn sony and app tray tablet på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
  2. Tap på samtalen med meddelelsen.
  3. Indtast dit svar og tap på Icn sony send message button.

Sådan videresender du en meddelelse

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony and app tray tabletog derefter finde og tappe på Icn sony app messaging.
  2. Tap på den samtale, der indeholder den meddelelse, du vil videresende.
  3. Berør og hold ned på den meddelelse, du vil videresende, og tap derefter på Videresend besked.
  4. Indtast modtagerens navn eller telefonnummer eller andre kontaktoplysninger, som du har gemt om modtageren, og foretag derefter et valg på den liste, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
  5. Rediger evt. meddelelsen, og tap derefter på Icn sony send message button.

Sådan gemmer du en fil indholdt i en modtaget meddelelse

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony and app tray tablet, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
  2. Tap på samtalen, du vil åbne.
  3. Tap, hvis meddelelsen endnu ikke er blevet hentet, på og hold meddelelsen, tap derefter på Overfør besked.
  4. Berør og hold meddelelsen du vil gemme, vælg derefter den ønskede indstilling.