Redigering af tekst

Du kan markere, klippe, kopiere og indsætte tekst, mens du skriver. Du kan få adgang til redigeringsindstillingerne ved at tappe to gange på den indtastede tekst. Redigeringsindstillingerne bliver således tilgængelige via en programlinje.

Programlinje

De følgende handlinger er tilgængelige for den valgte tekst:

• Klip
    • Kopier
    • Indsæt
    • Del
    • Vælg alle

Note

Indsæt-indstillingen vises kun, når du har tekst gemt i udklipsholderen.

Sådan vælger du tekst

1. Indtast noget tekst, tap derefter to gange på teksten. Det ord, du tapper på, bliver fremhævet med faner på begge sider.
    2. Træk mærkerne til venstre eller til højre for at vælge mere tekst.

For at redigere tekst

1. Indtast noget tekst, tap derefter to gange på den indtastede tekst for at få vist programlinjen.
    2. Vælg teksten, du vil redigere, anvend derefter programlinjen til at udføre de ønskede ændringer.

For at anvende forstørrelsesglasset

• Tap på og hold nede, når du indtaster tekst, tekstfeltet for at få vist teksten forstørret og for at placere markøren hvor du vil i tekstfeltet.