Opladning af enheden

Enheden har et indbygget, genopladeligt batteri, som kun må udskiftes af Sony eller et autoriseret Sony-reparationscenter. Du må aldrig forsøge at åbne eller adskille denne enhed selv. Åbning af enheden kan medføre skade, der ophæver garantien.

Batteriet er delvist opladet, når enheden sendes fra fabrikken. Afhængigt af hvor lang tid den har ligget i æsken, før du købte den, kan batteriniveauet være lavt. Det anbefales derfor, at du oplader batteriet i mindst 30 minutter, før du starter den første gang. Du kan stadig anvende enheden, mens den oplader. Læs mere om, hvordan du kan forbedre batteriets ydeevne under Batteri og strømstyring.

Sådan oplader du enheden

Opladning af Sony-enheder

1. Sæt opladeren i en stikkontakt.
  2. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren (eller i USB-porten på en computer).
  3. Sæt den anden ende af kablet i mikro-USB-porten på enheden med USB-symbolet opad. Beskedindikatoren lyser, når opladningen går i gang.
  4. Når enheden er fuldt opladet, skal du koble kablet fra enheden ved at trække det lige ud. Sørg for ikke at bøje stikket.

Note

Hvis batteriet er helt afladet, kan det vare nogle minutter, før beskedindikatoren lyser, og ikonet for batteriopladning Icn sony stat sys battery charge anim3 vises.

Status for batteriets beskedindikator

Grøn Batteriet oplades, og batteriniveauet er højere end 90 %
Rød Batteriet oplades, og batteriniveauet er lavere end 15%
Orange Batteriet oplades, og batteriniveauet er lavere end 90 %