Har du prøvet dette?

Her er et par ting, du kan prøve først, hvis du har problemer med din enhed

Genstart

• Tryk på tænd/sluk-tasten, og hold den nede. Tap på Genstart i den menu, der åbner. Enheden bør genstarte automatisk.

• Hvis genstartproceduren beskrevet ovenfor ikke virker, skal du fjerne dækslet for åbningen til hukommelseskortet. Derefter skal du trykke på OFF-knappen og holde den nede ved hjælp af spidsen af en blyant eller en lignende genstand. Slip OFF-knappen, når enheden udsender en række hurtige vibrationer. Enheden slås automatisk fra. Derefter skal du genstarte den.

Opdatering

Nulstilling

• Nulstil enheden til dens oprindelige indstillinger. Tap på Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata > Nulstil tablet-pc > Slet alt under Indstillinger. Husk at tage backup af vigtige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse.
      NoteHvis du har aktiveret sikkerhedsfunktionen Beskyttelse via my Xperia på enheden, bliver du bedt om at angive brugeroplysningerne for den Google™-konto, du brugte til at aktivere Beskyttelse via my Xperia, når du har udført en nulstilling til standardindstillingerne.

• Hvis du ikke har adgang til menuen Indstillinger på din enhed, kan du slutte den til en computer og bruge Xperia™ Companion-softwaren til at nulstille din enhed. Åbn Xperia™ Companion på din computer, og klik på Softwarereparation. Følg instruktionerne på skærmen. Husk at tage backup af vigtige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Du kan finde flere oplysninger og en installationsvejledning ved at gå til Xperia™ Companion-websiden til Windows eller Mac OS.