Menuen Musik

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

I menuen for Musik får du en oversigt over alle sangene på din enhed. Herfra kan du håndtere dine albummer og afspilningslister.

Musikportal på Sony-smartphones

1 Vend tilbage til startskærmen for Musik.
    2 Få vist den aktuelle afspilningskø
    3 Gennemse alle afspilningslister
    4 Gennemse alle kunstnere
    5 Gennemse alle albummer
    6 Gennemse alle sange
    7 Gennemse all genre
    8 Gennemse alle mapper
    9 Afspil en delt musikfil på en anden enhed
    10 Få vist alle de filer, du har abonneret på, eller hentet i podcast
    11 Åbn indstillingsmenuen til programmet Musik
    12 Åbn supportmenuen til programmet Musik

Sådan åbner du menuen for Musik

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app music player.
    2. Tap på Icn sony app calendar l.

Sådan går du tilbage til startskærmen for Musik

• Når menuen Musik er åben, skal du tappe på Startside eller bare tappe på skærmen til højre for menuen.

Sådan sletter du en sang

1. Gå til menuen for Musik, og søg efter den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold nede på sangens titel. Tap derefter på Slet fra lager på den viste liste.
    3. Tap på SLET for at bekræfte.

Note

Du kan ikke slette en sang, der afspilles i øjeblikket.