account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Xperia™-tips

    Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

    Vha. af Xperia™-tips kan du, via meddelelser, få brugbar information til din enhed, og lære alt du behøver for at komme i gang.

    Sådan aktiverer eller deaktiverer du Xperia™-tips

    1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Tip til Xperia™.
    3. Tap på skyderen ud for Til for at aktivere eller deaktivere funktionen.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!