Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?

Din Xperia™-enhed fra Sony kører på Android™-platformen, som er udviklet af Google™. En række Google™-programmer og tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber den, f.eks. Gmail™, Google Maps™, YouTube™ og Play Store™, som giver dig adgang til onlinelageret på Google Play™, hvor du kan hente Android™-programmer. Hvis du vil have det optimale ud af disse tjenester, skal du have en Google™-konto. En Google™-konto giver dig f.eks. mulighed for gøre følgende:
    • Hente og installere programmer fra Google Play™.
    • Synkronisere mail, kontakter og kalenderen ved hjælp af Gmail™.
    • Chatte med venner ved hjælp af Hangouts™-appen.
    • Synkronisere dine browserdata og -bogmærker ved hjælp af Google Chrome™-webbrowseren.
    • Identificere dig som autoriseret bruger efter en softwarereparation ved hjælp af Xperia™ Companion.
    • Finde, låse eller slette en tabt eller stjålen enhed fra en fjernplacering ved hjælp af tjenesterne my Xperia™ eller Android™ Device Manager.

Du kan finde flere oplysninger om Android™ og Google™ på http://support.google.com.

Note

Det er afgørende, at du husker dit brugernavn og adgangskode til din Google™-konto. I visse situationer skal du måske identificere dig selv af sikkerhedsmæssige årsager, når du bruger din Google™-konto. Hvis du ikke kan oplyse dit brugernavn og din adgangskode til din Google™-konto i disse situationer, låses din enhed. Og hvis du har mere end én Google™-konto, skal du sørge for at indtaste oplysningerne for den relevante konto.

Sådan konfigurerer du en Google™-konto på enheden

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Kontosynkronisering > Tilføj konto > Google.
    3. Følg vejledningen i registreringsguiden for at oprette en Google™-konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

Tip

Du kan også oprette en Google-konto ved hjælp af opsætningsvejledningen, når du første gang starter din enhed, eller gå online senere og opret en konto på www.google.com/konto.

Sådan fjernes en Google™-konto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Konti og synkronisering > Google.
    3. Vælg den Google™-konto, du vil fjerne.
    4. Tap på Icn sony key menu > Fjern konto.
    5. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.

Note

Hvis du fjerner din Google™-konto, er de sikkerhedsfunktioner, der er knyttet til din Google™-konto, ikke længere tilgængelige.