Visning af fotos på et kort

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Når der føjes placeringsoplysninger til fotos, kaldes det også for geotagging. Du kan f.eks. se og tagge dine fotos på et kort og vise venner og familie, hvor du var, da du tog et bestemt foto. Se Lagring af et fotos geografiske placering for at få flere oplysninger.

Album i kortvisning på Sony-smartphones
    1 Få vist geotaggede fotos i globusvisning
    2 Søg efter en placering på kortet
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Tap to gange for at zoome ind. Saml fingrene for at zoome ud. Træk for at få vist andre dele af kortet
    5 En gruppe fotos eller videoer, der er geotagget med den samme placering
    6 Miniaturer af den valgte gruppe af fotos eller videoer. Tap på et element for at få vist det i fuld skærm

Sådan redigerer du et geotag for et foto i Album

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Tilføj geotag eller Rediger geotag for at åbne kortskærmen.
    3. Tap på kortet for at angive fotoets placering.
    4. Tap på den nye placering på kortet, hvis du vil nulstille placeringen for fotoet.
    5. Tap på OK, når du er færdig.

Tip

Hvis du har slået placeringsregistrering til og aktiveret geotagging i kameraet, kan du tagge dine fotos direkte, så du senere kan få dem vist på et kort.

Sådan får du vist geotaggede fotos på et kort

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Album.
    3. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Steder.
    4. Tap på det foto, du vil se på et kort.

Tip

Hvis der blev taget flere billeder på samme sted, vises der kun ét af dem på kortet. Det samlede antal fotos vises i øverste højre hjørne, f.eks. Icn sony album photo group. Hvis du vil have vist alle fotos i gruppen, skal du tappe på omslagsfotoet og derefter tappe på en af miniaturerne nederst på skærmen.

Sådan får du vist geotaggede fotos på en globus

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Album.
    3. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Steder > Icn sony earth.
    4. Tap på det foto, du vil se på en globus.

Sådan ændres et geotag til et foto

1. Berør og hold, når du får vist et foto på kortet i Album, fotoet nede, indtil dets ramme bliver blå, og tap derefter på den ønskede placering på kortet.
    2. Tap på OK.

Sådan ændrer du kortvisningen

• Tap på Icn sony key menu, når du får vist kortet i Album, og skift derefter mellem Klassisk visning og Satellitvisning.