Visning af fotos og videoer

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Anvend appen Album til at få vist fotos og afspille videoer, du har taget med dit kamera, eller til at få vist tilsvarende indhold, du har gemt på din enhed. Alle fotos og videoer vises i et kronologisk sorteret gitter.

Album i gittervisning på Sony-smartphones
    1 Tap på Icn sony app calendar l for at åbne startskærmsmenuen for Album
    2 Se menuindstillinger
    3 Et diasshow af alle dine fotos eller videoer, eller af disse, der er tilføjet som favoritter
    4 Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Album
    5 Datoen for elementerne i gruppen
    6 Tap på et foto eller en video for at se den
    7 Rul op eller ned for at få vist indhold

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Album.
    3. Tap på et foto eller en video, du vil se. Tap på Icn sony semc music play normal, hvis du bliver bedt om det.
    4. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.

Tip

Hvis du vil angive, at skærmen automatisk skal rotere, når den drejes til siden, skal du tappe på Roter skærmindholdet under Indstillinger > Skærm > Når enheden roteres.

Note

Album-programmet understøtter muligvis ikke alle filformater. Du kan få flere oplysninger om understøttede filformater og brugen af multimediefiler (lyd, billede og video) ved at hente hvidbogen til din enhed under Supportdokumenter.

Sådan ændrer du størrelse på miniaturebillederne

• Spred to fingre fra hinanden for at zoome ind, eller knib to fingre sammen for at zoome ud, når du får vist en miniature af fotos og videoer i Album.

Sådan zoomer du ind eller ud på et foto

• Når du får vist et foto, kan du sprede to fingre fra hinanden for at zoome ind eller knibe to fingre sammen for at zoome ud.

Sådan kan du se et diasshow af dine fotos

1. Tap, når du får vist et foto, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Icn sony key menu > Diasshow for at starte afspilning af alle fotos i et album.
    2. Tap på et foto for at afslutte diasshowet.

Sådan afspiller du en video

1. Søg efter den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap på Icn sony semc music play normal.
    3. Hvis der ikke vises afspilningskontrolelementer, skal du tappe på skærmen for at få dem vist. Tap på skærmen igen for at skjule kontrolelementerne.

Sådan stopper du et videoklip midlertidigt

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony semc music pause normal.

Sådan spoles der hurtigt frem og tilbage i et videoklip

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Træk skyderen på statuslinjen til venstre for at spole tilbage eller til højre for at spole hurtigt frem.

Sådan justerer du volumen på en video

• Tryk volumentasten op eller ned.