Brug af programmet News Suite

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

News Suite er en to-i-én-app, der bygger på et nyt koncept med to faner: Skift mellem fanen Nyheder, hvor du kan få mere at vide om alle de seneste nyheder, og fanen Mine feeds, hvor du kan læse om alle de nyheder, der er mest relevant for dine egne interesser.

Note

Programmet News Suite er ikke tilgængeligt på alle markeder.

Sådan åbner du programmet News Suite

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Icn sony app socialife.