Brug af opkaldsloggen

I opkaldsloggen kan du få vist ubesvarede opkald Icn sony call log header missed call 2 med Icn sony stat sys sim1 indicator eller Icn sony stat sys sim2 indicator, der angiver, hvilket SIM-kort opkaldet var stilet til, modtagne opkald Icn sony call log header incoming call og foretagne opkald Icn sony call log header outgoing call.

Sådan åbner du opkaldsloggen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Icn sony app dialer.

Sådan får du vist dine ubesvarede opkald

1. Icn sony stat notify missed call vises på statuslinjen, når du har et ubesvaret opkald. Træk statuslinjen nedad.
    2. Tap på Ubesvaret opkald.

Sådan ringer du op til et nummer fra din opkaldslog

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer. Opkaldsloggen vises.
    3. Du kan ringe til et nummer direkte fra opkaldsloggen ved at tappe på Icn sony btn detail call message ud for nummeret og vælge et SIM-kort. Hvis du vil redigere et nummer, inden du ringer til det, skal du berøre og holde nummeret nede og derefter tappe på Rediger nummer før opkald.

Sådan føjer du et nummer fra opkaldsloggen til dine kontakter

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer.
    3. Tap på et vist nummer i opkaldsloggen, og tap derefter på Opret ny kontakt eller Føj til en kontaktperson.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap derefter på GEM.

Sådan får du vist indstillinger for opkaldsloggen

• Tap på Icn sony key menu, når opkaldsloggen er åben.

Tip

Du kan også få adgang til de almindelige opkaldsindstillinger vha. ovenstående instruktioner.