Opdaterer din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du skal opdatere softwaren i din enhed for at få de sidste nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser og på den måde sikre, at enheden fungerer optimalt. Når en softwareopdatering er tilgængelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også søge efter nye opdateringer manuelt, eller planlægge en opdatering.

Den letteste måde at installere en softwareopdatering på er ved at gøre det trådløst fra din enhed. Nogle opdateringer er dog ikke tilgængelige til trådløs overførsel. I disse tilfælde skal du bruge Xperia™ Companion-softwaren på en pc eller en Apple ® Mac®-computer til at opdatere din enhed.

Før du opdaterer din enhed, skal du overveje følgende:

• Kontrollér, at du har tilstrækkelig ledig lagerkapacitet, inden du starter opdateringen.
    • Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du logge på som ejer, dvs. som den primære bruger, for at opdatere enheden.
    • Efter system- og programopdateringer vises funktionerne på din enhed måske på en anden måde end beskrevet i denne brugervejledning. Android-versionen påvirkes måske ikke af en opdatering.

Du kan få flere oplysninger om softwareopdateringer ved at gå til Softwareopdatering.

Sådan tjekker du for ny software

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, skal du sørge for at være logget på som ejer.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.

Note

Hvis der ikke er ny software tilgængelig, er det muligt, at du ikke har tilstrækkelig ledig hukommelse på din enhed. Hvis der er mindre end 500 MB ledig intern hukommelse tilgængelig på din Xperia™-enhed, modtager du ingen oplysninger om ny software. I så tilfælde vil du modtage en advarsel i meddelelsespanelet: Lidt ledig lagerplads. Nogle systemfunktioner fungerer muligvis ikke.” Hvis du modtager denne besked, skal du frigøre intern hukommelse for at få besked om nyt tilgængeligt software.

Sådan opdateres enheden trådløst

Anvend Software-opdateringsprogrammet til trådløs opdatering af din enhed. Hvilke opdateringer du kan hente over et mobilnetværk, afhænger af din operatør. Det anbefales at bruge et ‎Wi-Fi‎ -netværk i stedet for et mobilnetværk til at hente ny software for at undgå omkostningerne til datatrafik.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering

1. Hvis du deler en enhed med flere brugere, skal du sørge for, at du er logget på som ejer.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    4. Hvis der er en systemopdatering tilgængelig, skal du tappe på Overfør for at hente opdateringen til enheden.
    5. Når overførslen er fuldført, skal du tappe på Fortsæt og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Tip

Du kan planlægge, hvornår du vil opdatere din telefon, når du har tappet på Fortsæt

Sådan konfigurerer du automatisk installation

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap på Indstillinger, og vælg derefter en indstilling.

Sådan opdaterer du din enhed vha. en computer

1. Brug et USB-kabel til at tilslutte din enhed til computeren.
    2. Kontrollér, at skærmen på din enhed er låst op, og at USB-tilslutningstilstanden i enheden er angivet til Overfør filer.
    3. Åbn Xperia™ Companion, hvis programmet ikke startes automatisk.
    4. Kontrollér, at computeren kan få adgang til internettet.
    5. Computer: Hvis der findes en ny softwareopdatering, vises der et pop op-vindue. Følg vejledningen på skærmen for at køre de relevante softwareopdateringer.

Note

Hvis du ikke har Xperia™ Companion-software installeret på den pågældende computer, skal du slutte din enhed til computeren og følge installationsvejledningen på skærmen. Sørg for, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med enheden, og at det er sluttet korrekt til enheden og computeren.