account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    TTY-tilstand (teleprinter)

    Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

    Funktionen TTY (teleprinter) på din enhed gør det muligt for personer, der er døve, har nedsat hørelse, eller som har talemæssige eller sproglige vanskeligheder, at kommunikere via en TTY-enhed eller relætjeneste.

    Sådan aktiverer du TTY-tilstand

    1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort, og tap derefter på Hjælpefunktioner > TTY-tilstand.
    4. Vælg den relevante TTY-tilstand.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!