Overførsel af kontakter

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan overføre kontakter til din nye enhed på flere måder. Du kan synkronisere kontakter fra en onlinekonto eller importere kontakter direkte fra en anden enhed.

Overførsel af kontakter ved hjælp af en onlinekonto

Hvis du synkroniserer kontakterne i din gamle enhed eller din computer med en onlinekonto, f.eks. Google Sync™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre dine kontakter til din nye enhed ved hjælp af den pågældende konto.

Sådan synkroniserer du kontakter på din nye enhed med en synkroniseringskonto

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Administrer konti.
    3. Vælg den konto, du vil synkronisere dine kontakter med, og tap derefter på Icn sony key menu > Synkroniser nu.

Note

Du skal være logget på den pågældende synkroniseringskonto, før du kan synkronisere dine kontakter med den.

Andre metoder til overførsel af kontakter

Der er flere andre metoder, du kan bruge for at overføre kontakter fra din gamle enhed til din nye enhed. Du kan f.eks. kopiere kontakterne over på et hukommelseskort, anvende Bluetooth®-teknologi eller gemme kontakterne på et SIM-kort. Du kan finde mere detaljerede oplysninger om at overføre kontakterne fra din gamle enhed i den relevante brugervejledning.

At importere kontaktpersoner fra et hukommelseskort

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Importér/eksportér > Importér fra SD-kort eller internt lager (.vcf-fil).
    3. Vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.
    4. Tap på SD-kort.
    5. Vælg de filer, du vil importere, ved at tappe på dem.

Sådan importerer du kontakter ved hjælp af Bluetooth®-teknologi

1. Kontrollér at Bluetooth®-funktionen er slået til, og at enheden er indstillet til synlig.
    2. Når du får en besked om en indgående fil på din enhed, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på beskeden for at acceptere filoverførslen.
    3. Tap på Accepter for at starte filoverførslen.
    4. Træk statuslinjen nedad. Tap på beskeden, når overførslen er fuldført.
    5. Tap på den modtagne fil, og vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.

Sådan importerer du kontakter fra SIM-kortet

Note

Når du overfører kontakter til eller fra et SIM-kort, duplikeres nogle af kontakterne måske, når de når destinationen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du løser dette problem, under Sådan undgår du dublerede poster i programmet Kontakter

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Importér/eksportér.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.
    5. Vælg kontakter, der skal importeres. Hvis du vil importere en enkelt kontakt, skal du søge efter og tappe på kontakten. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Importer alle for at importere alle kontakter.