Dato og klokkeslæt

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan ændre datoen og klokkeslættet på enheden.

Sådan indstiller du datoen manuelt

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    3. Deaktiver funktionen Automatisk dato og tid ved at tappe på skyderen.
    4. Tap på Angiv dato.
    5. Bladr til venstre eller højre, eller brug pilene til at indstille den ønskede dato.
    6. Tap på OK.

Sådan indstiller du klokkeslættet manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk dato og tid.
    4. Tap på Angiv tid.
    5. Vælg de relevante værdier for time og minutter.
    6. Tap på OK.

Sådan indstiller du tidszonen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk tidszone.
    4. Tap på Vælg tidszone.
    5. Vælg en funktion.