Videoprogrammet

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Brug appen Video til at afspille film og andet videoindhold, som du har gemt eller hentet på din enhed. Programmet fungerer også som oversigt over tv-programmer med mulighed for at få vist detaljerede programoplysninger og relateret indhold, herunder indlæg på sociale medier om det program, du er interesseret i. Du kan bruge programmet som en fuldt funktionsdygtig fjernbetjening sammen med din kompatible hjemmeenhed. Du kan også afspille dine film på andre enheder, der er tilsluttet samme netværk eller gemt i skyen.

Note

Nogle videofiler kan måske ikke afspilles i Video-appen. Hvorvidt oversigten over tv-programmer og fjernbetjeningen er tilgængelig, afhænger af marked og den tilsluttede enhed.

Oversigt over film på Sony-smartphones
    1 Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen for Video på startskærmen
    2 Få vist programoversigten
    3 Opdater indhold
    4 Fjernbetjening
    5 Søg efter indhold
    6 Skift mellem at få vist indhold i biblioteket, populære programmer, On Air-programmer, films, tv-serier og anbefalede programmer
    7 Træk den venstre kant af skærmen mod højre for at åbne menuen, søge efter indhold og justere indstillinger
    8 Tap på et program for at få detaljerede oplysninger og relateret indhold

Sådan bruger du enheden som fjernbetjening

For at bruge enheden som fjernbetjening med en anden kompatibel enhed på hjemmenetværket, skal du først parre de to enheder. For at du kan gøre det, skal begge enheder have forbindelse til det samme netværk. Du kan finde flere oplysninger om kompatible enheder ved at gå til Listen over kompatible enheder.
    1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen, og tap derefter på Tilføj enhed.
    3. Vælg hjemmeenheden på listen.
    4. Angiv det registreringsnummer, der vises på hjemmeenheden, og følg vejledningen for at udføre parring.
    5. Efter den succesfulde parring, vil Icn sony tvvideosideview remote ikonet for fjernbetjeningsfunktionen vise sig. Du kan nu bruge din enhed som fuld funktionel fjernbetjening for hjemmeenheden.

Sådan ændrer du indstillinger

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Skift indstillingerne efter behov.

Sådan afspiller du en video

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Find den video, du vil afspille, og tap på den. Hvis videoen ikke vises på skærmen, skal du tappe på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen. Derefter skal du finde og tappe på den video, du vil afspille.
    3. Tap på skærmen for at få vist eller for at skjule værktøjslinjerne.
    4. Hvis du vil sætte afspilningen på pause, tap på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage afspilning, tap på Icn sony semc music play normal.
    5. For at spole tilbage, skal du trække skyderen på statuslinjen til venstre. For at spole frem, skal du trække skyderen på statuslinjen til højre.

Sådan ændrer du lydindstillingerne mens en video afspilles

1. Mens et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony key menu > Lydindstillinger, og skift derefter indstillinger efter behov.

Sådan deler du en video

1. Tap på Icn sony key menu, mens en video afspilles, tap derefter på Del.
    2. Tap på det program, du vil bruge til at dele den valgte video med, følg derefter de angivne instruktioner.