TalkBack

TalkBack er en skærmlæsertjeneste til brugere med nedsat syn. TalkBack bruger indtalt feedback til at beskrive hændelser eller handlinger, der udføres på din Android-enhed. TalkBack beskriver brugergrænsefladen og læser softwarefejl, beskeder og meddelelser højt.

Sådan aktiverer du TalkBack

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Tilgængelighed > TalkBack.
    3. Tap på tænd/sluk-kontakten, og tap herefter på OK.

Note

For at ændre tale, tilbagemelding og berøringspræference for TalkBack, tap på Indstillinger.

Tip

TalkBack starter et selvstudie, umiddelbart efter du har aktiveret funktionen. For at afslutte selvstudiet, tap på knappen Afslut to gange.

For at deaktivere TalkBack

1. På din Startskærm, tap to gange på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap to gange på Indstillinger > Tilgængelighed> TalkBack.
    3. Tap to gange på tænd/sluk-kontakten, og tap herefter to gange på OK.