Sådan tager du et skærmbillede

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan tage stillbilleder af enhver skærm på enheden som f.eks. et skærmbillede. De skærmbilleder, du tager, gemmes automatisk i albummet.

Sådan tager du et skærmbillede

1. Tryk på og hold nede på til/fra-tasten, indtil der vises et vindue på skærmen.
    2. Tap på Icn sony take screenshot.

Tip

Du kan også tage et skærmbillede ved at trykke på til/fra-tasten og volumentasten samtidig.

Sådan får du vist dit skærmbillede

1. Tap to gange på statuslinjen for at få vist beskedpanelet.
    2. Tap på skærmbilledet.

Tip

Du kan også få vist dine skærmbilleder i Album-appen.