Synkronisering med onlinekonti

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Synkroniser din enhed med kontakter, mail, kalenderhændelser og andre oplysninger fra onlinekonti, f.eks. mailkonti som Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™ og Flickr™. Du kan automatisk synkronisere data for disse konti ved at aktivere funktionen til automatisk synkronisering, eller du kan synkronisere de enkelte konti manuelt.

Sådan konfigurerer du en onlinekonto til synkronisering

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Konti og synkronisering > Tilføj konto, og vælg derefter den konto, du vil tilføje.
    3. Følg vejledningen for at oprette eller logge på en konto.

Sådan synkroniserer du manuelt med en onlinekonto

1. På din Startskærm tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti og synkronisering.
    2. Tap på navnet på den konto, du vil synkronisere med. Der vises en liste med elementer, som kan synkroniseres med kontoen.
    3. Tap på skyderen ud for de elementer, du vil synkronisere.

Sådan fjerner du en onlinekonto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti og synkronisering.
    2. Vælg kontotypen, og tap derefter på den konto, du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    4. Tap på FJERN KONTO igen for at bekræfte.