Switch Access

Du kan bruge Switch Access til at interagere med din Xperia™-enhed ved hjælp af en eller flere switches. En switch er en enhed, der bruges til at sende et tastetryksignal til din Android-enhed. Det kan være nyttigt for brugere med begrænset bevægelighed. Du kan finde flere oplysninger om Switch Access under Indstillinger > Tilgængelighed > Switch Access > INDSTILLINGER > Hjælp.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Switch Access

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Tilgængelighed > Switch Access.
    3. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere funktionen, og tap derefter på OK.