Lager og hukommelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Din enhed har flere forskellige lagrings- og hukommelsesindstillinger.

• Det interne lager er på ca. 16 GB og anvendes til indhold, du har hentet eller overført, samt personlige indstillinger og data. Eksempler på data, der er lagret på det interne lager, kan være alarmer, volumen- og sprogindstillinger, mails, bogmærker, kalenderbegivenheder, fotos, videoer og musik.
    • Du kan bruge et udtageligt hukommelseskort med en lagerkapacitet på op til 200 GB for at få mere lagerplads. Mediefiler og nogle apps kan sammen med deres tilknyttede data flyttes til denne form for hukommelse for at frigøre plads på det interne lager. Nogle apps, f.eks. kamera-appen, kan gemme data direkte på et hukommelseskort.
    • Den dynamiske hukommelse (RAM) er på ca. 3 GB og kan ikke anvendes til lager. RAM bruges til at håndtere åbne apps og operativsystemet.

Note

Du skal måske købe et separat hukommelseskort.

Tip

Læs mere om, hvordan hukommelse bruges på Android-enheder, ved at hente hvidbogen til din enhed under Supportdokumenter.

Forbedring af hukommelsens ydeevne

Hukommelsen i enheden har en tendens til at blive fuld ved normal brug. Hvis enheden begynder at blive langsom, eller dine apps på enheden pludselig lukker ned, skal du overveje følgende tiltag:

• Sørg altid for, at der er mindst 500 MB ledig plads på det interne lager.
    • Luk de åbne programmer, du ikke bruger.
    • Ryd cachehukommelsen for alle apps.
    • Fjern apps, du har hentet, men som du ikke bruger.
    • Flyt apps til hukommelseskortet, hvis det interne lager er fuldt.
    • Installér apps på de dele af hukommelsen, hvor der er mere lagerplads.
    • Overfør fotos, videoer og musik fra den interne hukommelse til hukommelseskortet.
    • Hvis enheden ikke kan læse indhold på hukommelseskortet, kan det være nødvendigt at formatere kortet. Bemærk, at alt indhold på kortet slettes, når du formaterer det.

Note

Hvis du deler en enhed med flere brugere, skal du muligvis logge på som ejer, dvs. som den primære bruger, for at udføre visse handlinger, f.eks. overførsel af data til hukommelseskortet og formatering af hukommelseskortet.

Sådan får du vist hukommelsesstatus

1. Åbn din Startskærm, tap Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Lager og hukommelse.

Sådan får du vist mængden af ledig og brugt RAM

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lager og hukommelse.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Avanceret > Hukommelse.

Sådan rydder du cachelageret for alle programmer

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lager og hukommelse.
    3. Tap på Intern delt lagerplads, og søg derefter og tap på Cachelagrede data > OK.
    4. Hvis du har isat et hukommelseskort, skal du tappe på Lagerplads > Intern delt lagerplads.

Tip

Når du rydder cachelageret, mister du ikke vigtige oplysninger eller indstillinger.

Sådan overfører du mediefiler til hukommelseskortet

1. Kontrollér, at du har isat et hukommelseskort i din enhed.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Find og tap på Indstillinger > Lager og hukommelse > Overfør data.
    4. Markér filerne du vil overføre til hukommelseskortet.
    5. Tap på Overfør.

At stoppe kørsel af programmer og tjenester

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på TVING TIL AT STANDSE > OK.

Sådan formateres hukommelseskortet

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lager og hukommelse.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap på Avanceret > Lagerplads > SD-kort > Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger for lager > Formatér > Slet og formatér.

Note

Alt indhold på hukommelseskortet slettes, når du formaterer det. Sørg for først at tage backup af alle data, du vil gemme. For at tage backup af indholdet, kan du kopiere det til en computer. Du kan få flere oplysninger under Håndtering af filer vha. en computer.