Start af enheden for første gang

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Første gang du starter enheden, åbnes der en opsætningsvejledning, så du kan få hjælp til at konfigurere de grundlæggende indstillinger, logge på nogle konti og tilpasse enheden. Hvis du f.eks. har en Sony Entertainment Network-konto eller Google™-konto, kan du logge på den her og konfigurere enheden til den med det samme.

Tip

Du kan også få adgang til opsætningsvejledningen senere fra menuen Indstillinger. Hvis du vil have adgang til opsætningsvejledningen på en enhed med flere brugere, skal du være logget på som ejeren, dvs. den primære bruger.

Sådan slår du enheden til

Sådan slås Sony-smartphone til

1. Tryk på og hold ned på tænd/sluk-knappen Icn sony key and power k90, indtil enheden vibrerer.
    2. Indtast PIN-koden til SIM-kortet, når du bliver bedt om det, og tap derefter på Icn sony text input light enter.
    3. Vent et øjeblik, mens enheden starter.

Sådan slukker du enheden

1. Tryk på Icn sony key and power k90-knappen, og hold den nede, indtil menuen med indstillinger vises.
    2. Tap på Sluk i menuen med indstillinger.

Note

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.