Oversigt over Smart Connect

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual
    Oversigt over Smart Connect på Sony Xperia™
    1 Tap for at vise tilgængeligt tilbehør
    2 Tap for at få vist tilgængelige begivenheder
    3 Tilføj en begivenhed
    4 Få vist menuindstillinger
    5 Tap for at aktivere en hændelse
    6 Tap for at få vist detaljer for en hændelse

Sådan opretter du en Smart Connect™-hændelse

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og søg så efter og tap på Other > Icn sony app smart connect.
    2. Hvis det er første gang, du åbner Smart Connect™, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    3. Under fanen Hændelser skal du tappe på Icn sonynew window holo dark.
    4. Hvis det er første gang, du opretter en hændelse, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    5. Tilføj de betingelser, der skal udløse hændelsen. En betingelse kan f.eks. være tilslutning af tilbehør, et specifikt tidsinterval eller begge dele.
    6. Tap på Icn sony create event next for at fortsætte.
    7. Tilføj, hvad der skal ske, når du tilslutter tilbehør, og angiv andre indstillinger efter behov.
    8. Tap på Icn sony create event next for at fortsætte.
    9. Giv hændelsen et navn, og tap derefter på AFSLUT.

Note

Hvis du vil tilføje Bluetooth®-tilbehør, skal du først parre det med enheden.

Sådan redigerer du en Smart Connect™-hændelse

1. Start appen Smart Connect™.
    2. Tap på en hændelse under fanen Hændelser.
    3. Hvis hændelsen er slået fra, skal du tappe på skyderen for at aktivere den.
    4. Tap på REDIGER HÆNDELSE, og juster derefter indstillingerne efter behov.

Sådan sletter du en hændelse

1. Start appen Smart Connect™.
    2. Under fanen Hændelser skal du berøre og holde nede på den hændelse, du vil slette, og derefter tappe på Slet begivenhed.
    3. Tap på SLET for at bekræfte.

Tip

Du kan også tappe på den hændelse, du vil slette, og derefter tappe på Icn sony key menu > Slet begivenhed > SLET.

Sådan indstiller du Smart Connect™ til at læse indgående sms'er op

1. Start appen Smart Connect™.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Tekst til tale > SLÅ TIL.

Note

Hvis denne funktion er slået til, læses alle indgående sms'er højt. Hvis du vil beskytte dine personlige oplysninger, kan det være en god ide at slå denne funktion fra senere, hvis du f.eks. anvender enheden på et offentligt sted eller på dit arbejde.