account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Smart opkaldshåndtering

    Du kan håndtere indgående opkald uden at røre ved skærmen ved at slå funktionen Smart opkaldshåndtering til. Når funktionen er aktiveret, kan du håndtere opkald på følgende måde:

    • Besvar: Hold enheden op til øret
    • Afvis: Ryst enheden
    • Ringetone fra: Anbring enheden med bagsiden op.

    Sådan slår du smart opkaldshåndtering til

    1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Smart opkaldshåndtering.
    5. Tap skyderen under Smart opkaldshåndtering.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer