Små apps

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Små apps er miniapps, der kan køre oven på andre apps på den samme skærm, så du kan multitaske. Du kan f.eks. have en webside åben, der viser valutakurserne i detaljer, og derefter åbne den lille app Regnemaskine oven på siden for at lave nogle beregninger. Du kan åbne vinduet med små apps fra skærmen med de senest anvendte apps. Gå til Google Play™ for at hente flere små apps.

Oversigt over linjen Små apps på Sony Xperia™

Sådan åbner du en lille app

1. Hvis du vil åbne vinduet med de senest anvendte programmer, skal du tappe på Icn sony key open recent apps.
    2. Tap på SMÅ APPS.
    3. Tap på den lille app, du vil åbne.

Tip

Du kan åbne en række små apps samtidigt.

Sådan lukker du en lille app

• Tap på Icn sony close i vinduet til små apps.

Sådan henter du en lille app

1. Hvis du vil åbne vinduet med de senest anvendte programmer, skal du tappe på Icn sony key open recent apps.
    2. Tap på SMÅ APPS.
    3. Tap på Icn sony add.
    4. Tap på Icn sony app market place.
    5. Søg efter den lille app, du vil hente, og følg derefter vejledningen for at hente den og fuldføre installationen.

For at flytte en lille app

• Når den lille app er åben, skal du berøre og holde øverste venstre hjørne af den lille app, flyt den derefter til den ønskede placering.

Sådan minimerer du en lille app

• Når den lille app er åben, skal du berøre og holde nede på øverste venstre hjørne af den lille app og derefter trække den til skærmens højre kant eller til bunden af skærmen.

Tip

Du kan minimere nogle af de små apps ved at tappe på ikonet Icn sony minimise.

Sådan fjerner du en lille app

1. Tap på Icn sony key open recent apps.
    2. Søg efter og tap på SMÅ APPS.
    3. Tap på Icn sony key menu.
    4. Tap på Fjern lille app, og vælg derefter den lille app, du vil fjerne.
    5. Tap på OK.

Sådan tilføjer du en widget som en lille app

1. Hvis du vil åbne vinduet med de senest anvendte programmer, skal du tappe på Icn sony key open recent apps.
    2. Tap på SMÅ APPS, og tap derefter på Icn sony add.
    3. Tap på Icn sony screen options widgets.
    4. Vælg en widget.
    5. Indtast evt. et navn til widgetten, og tap derefter på OK.

Sådan omdøber du en widget

1. Hvis du vil åbne vinduet med de senest anvendte programmer, skal du tappe på Icn sony key open recent apps.
    2. Tap på SMÅ APPS.
    3. Tap på Icn sony key menu.
    4. Tap på Omdøb widget, og vælg derefter den widget, du vil omdøbe.
    5. Angiv navnet, og tap derefter på OK.
    6. Tap på Icn sony text input light enter.

Tip

Ikke alle widgets kan omdøbes.

Sådan sletter du en widget

1. Hvis du vil åbne vinduet med de senest anvendte programmer, skal du tappe på Icn sony key open recent apps.
    2. Tap på SMÅ APPS.
    3. Tap på Icn sony key menu.
    4. Tap på Slet widget.
    5. Vælg ikonet ud for den widget, du vil slette, og tap derefter på OK.
    6. Tap på Icn sony text input light enter.

Tip

Ikke alle widgets kan slettes.