Beskyttelse af SIM-kort

Du kan låse og oplåse alle de SIM-kort, du anvender på enheden, med en pinkode. Når et SIM-kort er låst, beskyttes det abonnement, der er tilknyttet kortet, mod misbrug, og derfor skal du indtaste en pinkode, hver gang du tænder enheden.

Hvis du indtaster pinkoden forkert for mange gange, blokeres dit SIM-kort. Du skal så indtaste PUK-koden (Personal Unblocking Key) og en ny pinkode. Pinkoden og PUK-koden leveres af netværksoperatøren.

Sådan konfigurerer eller fjerner du en SIM-kortlås

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Konfigurer låsning af SIM-kort.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på skyderen for Lås SIM-kort for at aktivere eller deaktivere SIM-kortlåsen.
    5. Indtast pinkoden til SIM-kortet, og tap på OK. SIM-kortlåsen er nu aktiveret, og du bliver bedt om at indtaste pinkoden, hver gang du genstarter enheden.

Sådan ændrer du pinkoden til SIM-kortet

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Konfigurer låsning af SIM-kort.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Skift SIM-PIN-kode.
    5. Indtast den gamle pinkode til SIM-kortet, og tap på OK.
    6. Indtast den nye pinkode til SIM-kortet, og tap på OK.
    7. Indtast den nye pinkode til SIM-kortet igen, og tap OK.

Sådan låses et blokeret SIM-kort op ved hjælp af PUK-koden

1. Indtast PUK-koden, og tap på Icn sony text input light enter.
    2. Indtast en ny PIN-kode, og tap på Icn sony text input light enter.
    3. Angiv den nye pinkode igen, og tap på Icn sony text input light enter.

Note

Hvis du indtaster en forkert PUK-kode for mange gange, skal du kontakte netværksoperatøren for at få et nyt SIM-kort.