Deling af din mobildataforbindelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan dele din mobildataforbindelse med andre enheder på flere måder:

• USB-internetdeling – Del din mobildataforbindelse med en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel.
    • Bluetooth®-internetdeling – Del din mobildataforbindelse med op til fire andre enheder via Bluetooth®.
    • Bærbart hotspot – Del din mobildataforbindelse samtidig med op til 10 andre enheder via ‎Wi-Fi‎ , herunder med enheder, der understøtter WPS-teknologi.

Sådan deler du din dataforbindelse ved hjælp af et USB-kabel

1. Slut enheden til en computer ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med enheden.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    4. Tap på skyderen ud for USB-internetdeling, og tap derefter på OK, hvis du bliver bedt om det. Icn sony stat sys tether usb vises på statuslinjen, når din forbindelse er oprettet.
    5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet USB-internetdeling, eller tag USB-kablet ud for at stoppe deling af dataforbindelsen.

Note

Du kan ikke dele din enheds dataforbindelse og SD-kort via et USB-kabel på samme tid.

Sådan deler du din mobildataforbindelse med en anden Bluetooth®-enhed

1. Kontrollér, at din enhed og den anden Bluetooth®-enhed er parret med hinanden, og at mobildatatrafik er aktiveret på din enhed.
    2. Din enhed: Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot, og tap derefter på Bluetooth-internetdeling skyderen for at aktivere funktionen.
    4. Bluetooth®-enhed: Konfigurer enheden, så den får sin netværksforbindelse ved brug af Bluetooth®. Hvis enheden er en computer, henvises til de relevante instruktioner for fuldførelse af opsætningen. Hvis enheden kører Android™-operativsystemet, skal du tappe på indstillingsikonet ud for navnet på den enhed, den er parret med, under Indstillinger > Bluetooth > Forbundne enheder og derefter markere afkrydsningsfeltet Internetadgang.
    5. Din enhed: Vent, indtil Icn sony stat sys tether bluetooth vises på statuslinjen. Når det vises, er opsætningen afsluttet.
    6. Tap på skyderen ud for Bluetooth-internetdeling igen for at deaktivere funktionen.

Note

Funktionen Bluetooth-internetdeling slås fra, hver gang du slukker enheden eller slår Bluetooth®-funktionen fra.

Sådan bruger du din enhed som et bærbart Wi-Fi-hotspot

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstillinger for bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast eventuelt en adgangskode.
    6. Tap på GEM.
    7. Tap på Icn sony key and back, og tap derefter på skyderen ud for Bærbart hotspot for at aktivere funktionen.
    8. Hvis du bliver bedt om det, skal du tappe på OK for at bekræfte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises på statuslinjen, når det bærbare ‎Wi-Fi‎ -hotspot er aktivt.

Sådan tillader du, at en WPS-understøttet enhed bruger din mobildataforbindelse

1. Kontrollér, at din enhed fungerer som et bærbart hotspot.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot > Indstillinger for bærbart hotspot.
    4. Kontrollér, at dit bærbare hotspot er sikret med en adgangskode, under Konfigurer hotspot.
    5. Aktivér Søgbar, hvis funktionen er deaktiveret.
    6. Tap på WPS-trykknap, og følg derefter de relevante instruktioner. Alternativt kan du tappe på Icn sony key menu > WPS-pinkode og derefter indtaste den pinkode, der vises på den WPS-understøttede enhed.

Sådan omdøber eller sikrer du dit mobile hotspot

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstillinger for bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    6. Indtast eventuelt en adgangskode.
    7. Tap på GEM.