Sådan deler og håndterer du fotos og videoer

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan dele fotos og videoer, som du har gemt på enheden. Du kan også håndtere dem på andre måder. Du kan f.eks. arbejde med fotos i samlinger, slette dem eller knytte dem til kontakter. Hvis du har gemt mange fotos på enheden, er det en god ide, hvis du jævnligt overfører dem til en computer eller en ekstern lagerenhed, så du undgår et utilsigtet datatab. Hvis du gør det, frigør du også mere plads på enheden. Se Håndtering af filer vha. en computer.

Note

Du kan måske ikke kopiere, sende eller overføre ophavsretligt beskyttet indhold. Desuden kan nogle elementer ikke sendes, hvis filen er for stor.

Sådan deler du et foto eller en video

1. Find og tap på det foto eller den video, du vil dele, i Album.
    2. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony home tap app share.
    3. Tap på den app, du vil bruge til at dele fotoet med, følg derefter trinene for at sende det.

Sådan bruger du et foto som billede for en kontakt

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony key menu > Brug som > Kontaktpersonfoto.
    2. Vælg en kontakt, og rediger derefter billedet efter behov.
    3. Tap på GEM.

Sådan bruger du et foto som tapet

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og derefter tappe på Icn sony key menu > Brug som > Baggrund.
    2. Følg vejledningen på skærmen.

At rotere et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony key menu.
    2. Tap på Roter, og vælg derefter en indstilling. Fotoet gemmes i den nye retning.

Sådan sletter du et foto eller en video

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony menu delete.
    2. Tap på SLET.

Sådan kan du arbejde med samlinger af fotos eller videoer i Album

1. Når du får vist en miniature af fotos og videoer i Album, skal du berøre og holde et element nede, indtil det hightlightes.
    2. Tap på andre elementer, du vil arbejde med, for at vælge dem. Hvis du vil vælge alle elementer, skal du tappe på Icn sony key menu, og derefter tappe på Marker alt.
    3. Brug værktøjerne på værktøjslinjen til at arbejde med dine valgte elementer.