Konfiguration af e-mail

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Brug enhedens e-mailapp til at sende og modtage e-mails via dine e-mailkonti. Du kan have én konto eller bruge flere samtidig, herunder din virksomheds Microsoft Exchange ActiveSync-konti.

Sådan konfigurerer du en mailkonto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Følg den vejledning, der vises på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

Note

I forbindelse med nogle mailtjenester skal du muligvis kontakte udbyderen af mailtjenesten for at få oplysninger om de detaljerede indstillinger for mailkontoen.

Sådan tilføjer du en ekstra e-mailkonto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger > Tilføj konto.
    4. Følg vejledningen på skærmen. Hvis indstillingerne for mailkontoen ikke kan hentes automatisk, skal du fuldføre opsætningen manuelt.
    5. Tap på NÆSTE, når du er færdig.