Sådan sender du kontaktoplysninger

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan sender du dit visitkort

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på MIG.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Del.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, hvis oplysninger du vil sende.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Del.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du flere kontakter samtidig

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Berør og hold nede på en kontakt, og markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de kontakter, du vil dele.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Del.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du alle kontakter

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Importér/eksportér > Del alle kontaktpersoner for at gå i gang med at eksportere alle dine kontakter.
    3. Træk statuslinjen nedad. Tap på beskeden, når eksporten er fuldført.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder, og følg vejledningen på skærmen.