Sådan vælger du mobilnetværk

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Din enhed understøtter to forskellige netværk samtidig. Du kan vælge blandt følgende netværkskombinationer, når der er isat to SIM-kort i din enhed:

• Et WCDMA-netværk
    • Et GSM-netværk
    • Et WCDMA- og et GSM-netværk
    • Et LTE-, et WCDMA- og et GSM-netværk

Du kan indstille enheden til automatisk at skifte mellem mobilnetværk for hvert SIM-kort, afhængigt af hvilke mobilnetværk der er tilgængelige der, hvor du er. Du kan også manuelt angive, at enheden skal anvende en bestemt tilstand for mobilnetværk for de enkelte SIM-kort, f.eks. WCDMA eller GSM.

Der vises forskellige statusikoner på statuslinjen, afhængigt af typen af eller tilstanden for det netværk du har forbindelse til. Under Statusikoner kan du se, hvordan de forskellige statusikoner ser ud.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Foretrukken netværkstype, og vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Netværksudbydere.
    5. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Manuelt.
    6. Vælg et netværk.

Note

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af netværk

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Netværksudbydere.
    5. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Automatisk.