Sådan vælger du et SIM-kort til datatrafik

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Begge de to SIM-kort, som er isat i enheden, kan håndtere datatrafik, men der kan kun vælges ét SIM-kort ad gangen til at håndtere data på et givet tidspunkt. Du kan vælge SIM-kortet til at anvende til datatrafik under den initielle opsætning af enheden, eller du kan vælge eller skifte det senere via indstillingsmenuen.

Sådan ændrer du SIM-kort, der anvendes til datatrafik

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Dual SIM > Mobildatatrafik.
    3. Vælg det SIM-kort, du vil bruge til datatrafik.

Tip

Hvis du vil have højere datahastighed, skal du vælge det SIM-kort, der understøtter det hurtigste mobilnetværk, f.eks. 3G eller LTE.