Skærmindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan justerer du skærmens lysstyrke

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke.
    3. Træk skyderen for at justere lydstyrken.

Tip

Hvis du sænker lysstyrkeniveauet, forbedres batteriets ydeevne.

Sådan aktiverer du vibration ved at tappe

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Andre lyde.
    3. Træk skyderen ud for Vibrer ved tryk til positionen TIL. Telefonen vil nu vibrere, når du tapper på softkeys.

Sådan justerer du, hvor længe der skal gå, før skærmen slukkes

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Dvale.
    3. Vælg en indstilling.

Tip

Tryk på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.

For at justere lydstyrken

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Skriftstørrelse.
    3. Vælg den ønskede indstilling.

Sådan justerer du visningsstørrelsen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Visningsstørrelse.
    3. Træk skyderen for at vælge den ønskede indstilling.

Justering af displayets hvidbalance

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Hvidbalance.
    3. Træk skyderen til den ønskede position for at justere hvidbalance og lysstyrke.

Tip

For at sætte hvidbalancens indstilling tilbage til dets standardværdi, tap Icn sony key menu> Standardværdier.

Smart styring af baggrundslys

Med smart styring af baggrundslyset er skærmen tændt, så længe du holder enheden i hånden. Når du lægger enheden fra dig, slås skærmen fra i henhold til indstillingerne for slumretilstand.

Sådan slår du funktionen Smart styring af baggrundslys til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Smart modlys.
    3. Træk skyderen til højre.

Handsketilstand

Når du bruger handsketilstand, kan du stadig navigere på enhedens skærm, selvom du har handsker på. Når du bruger handsketilstand, vises der en markørring på det område, hvor der registreres berøring.

Sådan aktiverer du handsketilstand

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Skærm > Handsketilstand.
    2. Tap på skyderen for at aktivere funktionen.

Tip

Følsomheden afhænger af størrelsen på kontaktområdet mellem skærmen og den finger med handske, du bruger til at navigere på skærmen.

Fastgørelse af skærm

Brug fastgørelse af skærm til at indstille enheden til kun at vise skærmen for en bestemt app. Hvis du f.eks. spiller et spil, og du ved en fejl berører navigeringstasten Start, forhindrer funktionen til fastgørelse af skærm, at appens aktive spilskærm minimeres. Du kan også anvende denne funktion, når du låner enheden ud til en anden, så du dermed gør det sværere for vedkommende at få adgang til mere end én skærm eller app. Du kan f.eks. låne telefonen ud til en anden, så vedkommende kan foretage et opkald, og fastgøre skærmen til telefonappen, så vedkommende ikke så let kan anvende andre apps, f.eks. meddelelser eller mail.

Note

Fastgørelse af skærm er ikke en sikkerhedsfunktion, og den forhindrer ikke fuldstændigt andre i at frigøre en skærm og få adgang til enheden. Hvis du vil beskytte dine data, skal du konfigurere enheden til at anmode om en pinkode, en adgangskode eller et mønster til skærmlåsen, for at skærmen kan frigøres.

Sådan aktiveres eller deaktiveres GPS

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fastgørelse af skærm.
    3. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere funktionen.
    4. Hvis du har aktiveret Skærmklemning, kan du tappe på Kræv oplåsn.mønster til frigørelse skyderen for at aktivere eller deaktivere denne ekstra sikkerhedsfunktion.

Tip

Du behøver ikke angive et mønster, en pinkode eller en adgangskode, for at fastgørelse af skærmen fungerer.

Sådan fastgør du en skærm

1. Kontrollér, at fastgørelse af skærm er aktiveret på enheden.
    2. Åbn en app, og gå til den skærm, du vil fastgøre.
    3. Tap på Icn sony key open recent apps.
    4. Hvis du vil have vist ikonet for fastgørelse af skærmen Icn sony screen pinning, skal du stryge opad.
    5. Tap på Icn sony screen pinning.
    6. Tap på Forstået i det vindue, der vises.

Sådan frigør du en skærm

1. På den fastgjorte skærm skal du berøre og holde Icn sony key open recent apps og Icn sony key and back nede på samme tid.
    2. Slip begge knapper.

Tip

Hvis du har markeret en sikkerhedsindstilling, da du fastgjorde skærmen, skal du angive dit mønster, din pinkode eller din adgangskode for at låse enheden op, før skærmen kan frigøres.