Pauseskærm

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Indstil en interaktiv pauseskærm, som automatisk viser farver, fotos eller et diasshow, mens din enhed sidder i en dock eller oplader, og skærmen er inaktiv.

Tip

På en enhed med flere brugere kan de enkelte brugere have sine egne indstillinger for pauseskærmen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du pauseskærmen

1. Åbn din Startskærm tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Pauseskærm.
    3. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Sådan vælger du indhold til pauseskærmen

1. Åbn din Startskærm tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Pauseskærm.
    3. Tap på skyderen for at aktivere funktionen.
    4. Vælg, hvad du vil have vist, når pauseskærmen er aktiv.

Sådan starter du pauseskærmen manuelt

1. Åbn din Startskærm tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Pauseskærm.
    3. Tap på skyderen for at aktivere funktionen.
    4. Hvis du vil aktivere pauseskærmen med det samme, skal du tappe på Icn sony key menu og derefter på Start nu.