Skærmbeskyttelse

Note

Fjern den transparente beskyttelsesfilm, ved at trække op i fanen, inden du anvender din enhed.

Det anbefales, at du beskytter din enhed med et Sony-mærket skærmdæksel, eller en beskyttelse passende til din Xperia™-model. Anvendelse af en tredjeparts skærmbeskyttelse kan medføre, at din enhed ikke fungerer, ved at sensorer, linser, højttalere eller mikrofoner tildækkes, hvilket kan sætte garantien ud af kraft.