Skærmlås

Note

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

Der findes flere tilgængelige indstillinger for skærmlås. Sikkerhedsniveauet for hver låsetype er angivet nedenfor fra den svageste til den stærkeste:
    • Stryg: ingen beskyttelse, men du har hurtig adgang til startskærmen.
    • Mønster: tegn et simpelt mønster med din finger for at låse enheden op.
    • Pinkode – indtast en numerisk pinkode på mindst fire cifre for at låse enheden op.
    • Adgangskode: indtast en alfanumerisk adgangskode for at låse enheden op.

Det er meget vigtigt, at du husker mønsteret, pinkoden eller adgangskoden til låsning af skærmen. Hvis du glemmer disse oplysninger, kan du muligvis ikke gendanne vigtige data, f.eks. kontakter og beskeder. Hvis du har oprettet en Microsoft® EAS-konto (Exchange ActiveSync®) på din Xperia™-enhed, begrænser EAS-sikkerhedsindstillingerne måske typen af skærmlås, så du kun kan bruge en pinkode eller adgangskode. Dette forekommer, når din netværksadministrator angiver en bestemt type låseskærm for alle EAS-konti af hensyn til sikkerheden i firmaet. Kontakt netværksadministratoren i dit firma eller din organisation for at finde ud af, hvilke politikker om netværkssikkerhed der gælder for mobilenheder. Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

Tip

Hvis du vil have flere indstillinger for hver skærmlåsetype, skal du tappe på Icn sony menu settings ud for Skærmlås.

Sådan ændrer du typen af skærmlås

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal .
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås.
    3. Følg vejledningen på enheden.

Sådan oprettes et mønster til skærmlås

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal .
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås > Mønster.
    3. Følg vejledningen på enheden.

Note

Hvis du skriver et forkert låsningsmønster fem gange i træk, skal du vente 30 sekunder, før du kan prøve igen.

Sådan ændrer du mønsteret til skærmlås

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn mønsteret til skærmoplåsning.
    4. Tap på Mønster, og følg vejledningen på enheden.

Sådan opretter du en pinkode til skærmlås

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås > PIN-kode.
    3. Angiv en numerisk pinkode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv pinkoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.

Sådan opretter du en adgangskode til skærmlås

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås > Adgangskode.
    3. Følg vejledningen på din enhed.

Sådan aktiverer du funktionen til oplåsning via strygning

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn dit mønster til skærmoplåsning, eller indtast din pinkode eller adgangskode, afhængigt af hvilken af disse skærmlåsetyper der er aktiveret.
    4. Tap på Stryg, og tap derefter på JA, FJERN.