Udførelse af diagnosticeringstests på din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Xperia™ Diagnostics-appen kan teste en bestemt funktion eller foretage en komplet diagnosticeringstest for at kontrollere, at Xperia™-enheden fungerer korrekt.

Xperia™ Diagnostics kan:
    • vurdere potentielle hardware- eller softwareproblemer på Xperia™-enheden.
    • analysere, hvor godt apps fungerer på din enhed.
    • registrere antallet af afbrudte opkald i løbet af de seneste ti dage.
    • identificere installeret software og vise nyttige oplysninger om din enhed.

Note

Xperia™ Diagnostics-appen er forudinstalleret på de fleste Android™-enheder fra Sony. Hvis du ikke kan vælge diagnosticering under Indstillinger > Om telefonen, kan du hente en lightversion vha. Play Butik™.