Sådan optager du skærmen

Du kan anvende skærmoptagelsesfunktionen til at optage videoer af, hvad der sker på enhedens skærm. Denne funktion er f.eks. nyttig, når du vil oprette tutorials eller optage videoer af dig selv, når du spiller et spil på enheden. Optagne videoklip gemmes automatisk i albummet.

Oversigt over vinduet til optagelse af skærm

Oversigt over vinduet for skærmoptagelse på Sony-enheder

1 Minimer/gendan skærmoptagelsesvinduet
    2 Optag din skærm
    3 Optag din skærm, når frontkameraet er aktiveret
    4 Optag din skærm med eller uden lyd
    5 Få adgang til indstillinger for skærmoptagelse
    6 Luk skærmoptagelsesvinduet

Sådan optager du din skærm

1. Tryk på og hold ned på tænd/sluk-tasten, indtil der vises et vindue på skærmen.
    2. Tap på Icn sony record screen.
    3. Tap på Icn sony start record screen, når skærmoptagelsesvinduet åbnes. Skærmoptagelsesfunktionen startes, og der vises en timerknap.
    4. Tap på timerknappen for at stoppe optagelsen, og tap derefter på Icn sony finish record screen.

Sådan optager du skærmen, når frontkameraet er aktiveret

1. Tap på Icn sony front camera record screen når skærmoptagelsesvinduet vises. Der åbnes et vindue der viser frontkameraets søger.
    2. For at starte optagelsen af skærmen og den video, som frontkameraet har optaget, tap på Icn sony start record screen.
    3. For at stoppe optagelse, tap på timer-knappen og tap herefter på Icn sony finish record screen.
    4. Tap på Icn sony front camera record screen close for at lukke frontkameraets søgervindue.

Sådan får du vist de seneste skærmoptagelser

1. Tap to gange på statuslinjen for at få vist beskedpanelet.
    2. Tap på skærmoptagelsen.

Tip

Du kan også få vist skærmoptagelserne i Album-appen.