Musikgenkendelse med TrackID™

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Brug tjenesten TrackID™ til musikgenkendelse til at identificere en sang, som du hører, når du er på farten. Hvis du bare optager en kort prøve af sangen, får du oplysninger om kunstneren, titlen og albummet i løbet af få sekunder. Du kan købe numre, der er identificeret via TrackID™, og du kan få vist TrackID™-hitlister for at se, hvad TrackID™-brugere i hele verden søger efter. Du får de bedste resultater ved at bruge TrackID™ et stille sted.

Oversigt over TrackID på Sony-smartphones

1 Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen for TrackID™ på startskærmen
    2 Få vist historikken for dine tidligere søgninger
    3 Udforsk de mest populære numre, afspilningslister, nye sange m.m.
    4 Se, hvad andre sporer
    5 Søg efter numre, albummer og kunstnere
    6 Identificer den musik, som du lytter til

Note

TrackID™-programmet og nogle funktioner i TrackID™-tjenesten understøttes muligvis ikke i alle lande eller områder eller på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere. TrackID™ kan tilsluttes tjenester for musikstreaming, der er tilgængelige i dit land.

Sådan identificerer du musik med TrackID™-teknologi

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på TrackID™, og hold derefter enheden tæt på musikkilden.
    3. Tap på Icn sony app track id track. Hvis sangen genkendes af tjenesten TrackID™, vises resultatet på skærmen.

Tip

Tap på Icn sony key and back for at gå tilbage til startskærmen for TrackID™.

Sådan får du vist oplysninger om kunstneren for en sang

1. Når en sang genkendes af appen TrackID™, vises resultatet på startskærmen for TrackID™.
    2. Rul til det resultat, du vil have vist, og tap derefter for at åbne det.

Sådan sletter du en sang fra oversigten med numre

1. Åbn appen TrackID™, og find derefter den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold den viste skærm Icn sony small app delete.
    3. Tap på Icn sony small app delete.

Sådan bruger du TrackID™ LIVE

Du kan bruge TrackID™ LIVE til at se LIVE-sporing i realtid fra hele verden.

• Åbn appen TrackID™, og tap derefter på fanen LIVE.

Tip

Du kan ændre, hvor hurtigt du vil åbne sporede elementer, og du kan slå lyden til eller fra for sangeksempler.