Afspilningslister

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

På startskærmen til Musik kan du oprette dine egne afspilningslister med den musik, der er gemt på enheden.

Sådan opretter du dine egne afspilningslister

1. Gå til startskærmen for Musik, og berør og hold nede på den sang eller det album, du vil føje til en afspilningsliste.
    2. Tap på Føj til afspilningsliste > Opret ny afspilningsliste i den menu, der åbnes.
    3. Indtast et navn til afspilningslisten, og tap på OK.

Tip

Du kan også åbne menuen for Musik på startskærmen, tappe på Afspilningslister og derefter tappe på Icn sony browser add for at oprette en ny afspilningsliste.

Sådan afspiller du dine egne afspilningslister

1. Åbn menuen for Musik, og tap derefter på Afspilningslister.
    2. Vælg den afspilningsliste, som du vil åbne, under Afspilningslister.
    3. Hvis du vil afspille alle sangene, skal du tappe på en hvilken som helst sang eller Bland alle.

Sådan føjer du sange til en afspilningsliste

1. Gå til startskærmen for Musik, og find den sang eller det album, du vil føje til en afspilningsliste.
    2. Berør og hold nede på sang- eller albumtitlen. Tap derefter på Føj til afspilningsliste.
    3. Tap på navnet på den afspilningsliste, hvor du vil tilføje albummet eller sangen. Albummet eller sangen er nu føjet til afspilningslisten.

Sådan fjerner du en sang fra en afspilningsliste

1. På en afspilningsliste skal du berøre og holde nede på titlen på den sang, du vil fjerne.
    2. Tap på Fjern fra afspilningsliste.

Sådan sletter du en afspilningsliste

1. Åbn menuen for Musik, og tap derefter på Afspilningslister.
    2. Berør og hold nede på den afspilningsliste, du vil slette.
    3. Tap på Slet fra lager.
    4. Tap på SLET for at bekræfte.

Note

Du kan ikke slette Smart-afspilningslister.