Sådan opretter du forbindelse mellem enheden og en trådløs DUALSHOCK™ 4-controller

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Ved brug af en trådløs DUALSHOCK™ 4-controller kan du afspille spil lagret på din Xperia-enhed, eller spillekonsol vha. Remote Play.

Sådan slutter du en trådløs DUALSHOCK™4-controller til din enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Enhedsforbindelse > DUALSHOCK™4.
    3. Tap på Par controller, og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre tilslutningen.