Sprogindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan vælge et standardsprog for enheden og ændre det senere. Du kan også ændre det skrivesprog, der bruges ved tekstindtastning. Se Tilpasning af tastaturet på skærmen.

Sådan ændrer du sprog

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Sprog og indtastning > Sprog.
    3. Hvis du vil ændre sprog, skal du trække og slippe det ønskede sprog til toppen af listen. Hvis det ønskede sprog ikke vises i øjeblikket, skal du tappe på Icn sony fingerprint add for at tilføje det.
    4. Tap på OK.

Note

Hvis du vælger det forkerte sprog og ikke kan læse menuteksterne, kan du søge efter og tappe på Icn sony app settings. Vælg derefter teksten ud for Icn keyboard options, og vælg det første punkt i den menu, der åbnes. Du kan derefter vælge sprog.