Organisering af dine e-mails

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan sorterer du dine mails

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Mail.
    3. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Icn sony app calendar l og vælge kontoen med den indbakke, du vil sortere. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Kombineret indbakke, hvis du vil sortere mail i alle dine mailkonti på én gang.
    4. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Sortér.
    5. Vælg en sorteringsindstilling.

Sådan søger du efter mails

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Mail.
    2. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Icn sony app calendar l og vælge den konto, du vil søge i. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Kombineret indbakke, hvis du vil søge i alle dine mailkonti på samme tid.
    3. Tap på Icn sony menu search.
    4. Indtast søgeteksten, og tap derefter på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søgeresultaterne vises på en liste sorteret efter dato. Tap på den mail, du vil åbne.

Sådan får du vist alle mapper for én mailkonto

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Mail.
    2. Tap på Icn sony app calendar l, og vælg derefter den konto, som du vil kontrollere.
    3. Vælg Vis alle mapper under den konto, du vil kontrollere.

Sådan sletter du mails

1. Berør og hold nede på den meddelelse, du vil slette, indtil enheden vibrerer.
    2. Markér afkrydsningsfeltet for de meddelelser, som du vil slette.
    3. Tap på Icn sony menu delete

Note

Du kan også bladre en meddelelse til højre for at slette den.

Sådan flytter du en e-mail til en anden mappe

1. Bladr i den meddelelse, du vil flytte, til venstre i e-mail-indbakken.
    2. Tap på Flyt, vælg derefter en mappe.