Beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual
    Beskeder giver dig besked om hændelser, f.eks. nye meddelelser og kalenderbeskeder, samt igangværende aktiviteter, f.eks. filhentninger. Beskeder vises følgende steder:
    • på statuslinjen
    • i meddelelsespanelet
    • på låseskærmen

Sådan åbner og lukker du meddelelsespanelet

Åbning eller lukning af meddelelsespanelet på Sony-smartphone
    1. Du kan åbne meddelelsespanelet ved at trække statuslinjen nedad eller bare tappe to gange.
    2. Hvis du vil lukke meddelelsespanelet, skal du trække panelet opad.

Tip

Når du har åbnet meddelelsespanelet, kan du åbne panelet med hurtige indstillinger ved at trække statuslinjen nedad igen.

Sådan reagerer du på en besked i meddelelsespanelet

• Tap på beskeden.

Note

Du kan besvare chat- eller mailbeskeder direkte i meddelelsespanelet. Hvis du vil ændre indstillinger for beskeder, skal du bare stryge mod venstre eller højre på beskeden og derefter tappe på Icn sony menu settings.

Sådan rydder du alle beskeder i meddelelsespanelet

• Stryg beskeden til venstre eller højre.

Note

Ikke alle beskeder kan afvises.

Sådan udvider du en besked i meddelelsespanelet

• Du kan bare tappe for at udvide og se flere oplysninger om beskeden uden at åbne appen.

Note

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Sådan rydder du alle beskeder i meddelelsespanelet

• Tap på RYD ALLE.

Sådan reagerer du på en besked på låseskærmen

• Dobbelttap på beskeden.

Sådan afviser du en besked fra låseskærmen

• Stryg beskeden til venstre eller højre.

Sådan udvider du en besked på låseskærmen

• Træk beskeden nedad.

Note

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Håndtering af beskeder på låseskærmen

• Vis alt indhold i underretninger

Få vist alle beskeder på låseskærmen. Når denne indstilling er slået til, skal du huske, at alt indhold, herunder indhold i indgående mails og chatbeskeder, er synligt på låseskærmen, medmindre du angiver de relevante apps som Skjul følsomt indhold i indstillingsmenuen Appunderretninger.

• Skjul følsomt indhold i underretninger

Du skal have en pinkode, en adgangskode eller et mønster konfigureret som låseskærm, før denne indstilling er tilgængelig. Indholdet er skjult vises på låseskærmen, når du modtager følsomme beskeder. Du får f.eks. vist en besked for en indgående mail eller chatbesked, men indholdet vises ikke på låseskærmen.

• Vis slet ingen underretninger

Du får ikke vist nogen beskeder på låseskærmen.

Sådan vælger du de beskeder, der skal vises på låseskærmen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Beskeder.
    3. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på På låseskærmen.
    4. Vælg en indstilling.

Tip

Du kan bevare beskeder på låseskærmen, indtil du stryger for at afvise dem. Aktivér denne funktion ved at tappe på skyderen for Behold meddelelser på låseskærm.

Angivelse af beskedniveauet for en app

Bloker alle
    Modtag aldrig beskeder fra den valgte app.
    Lyde og vibrationer er slået fra
    Modtag beskeder, men uden lyd, vibrering eller smugkig i visningen.
    Afbryder kun prioritet
    Modtag beskeder fra denne app, også selvom Forstyr ikke er angivet til Kun prioritet.

Sådan angiver du beskedniveauet for en app

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Beskeder.
    3. Vælg den ønskede app.
    4. Hvi ønsket, tap på skyderne for at justere meddelelsesindstillingerne.

Beskedindikator

Beskedindikatoren fortæller dig om batteristatus og andre hændelser. Et blinkende hvidt lys betyder f.eks., at der er en ny meddelelse eller et ubesvaret opkald. Beskedindikatoren er som standard aktiveret, men kan deaktiveres manuelt.

Beskedindikator på Sony-smartphone

Note

Når beskedindikatoren er deaktiveret, lyser den kun, når der er en advarsel om batteristatus, f.eks. når batteriniveauet er under 15 %.

Sådan aktiverer og deaktiverer du beskedindikatoren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Beskeder > Icn sony menu settings.
    3. Tap på skyderen ud for Beskedindikator for at aktivere eller deaktivere funktionen.