Navigation mellem apps

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan navigere mellem apps ved hjælp af navigeringstasterne og vinduet med de senest anvendte apps, hvor du nemt kan skifte mellem alle de apps, du har brugt for nylig. Navigationstasterne er tilbage-tasten, starttasten og tasten for seneste apps. Du kan også åbne to programmer på skærmen på én gang ved hjælp af opdelt skærm, hvis programmet understøtter funktionen til flere vinduer. Nogle apps lukkes, når du trykker på tasten Start Icn sony key and home for at afslutte, mens andre sættes på pause eller fortsat kører i baggrunden. Hvis en app er sat på pause eller kører i baggrunden, kan du fortsætte, hvor du slap, næste gang du åbner appen.

Sådan åbner du vinduet med seneste anvendte programmer

• Tryk på Icn sony key open recent apps .

Sådan skifter du hurtigt mellem dine senest anvendte programmer

• Tryk hurtigt på Icn sony key open recent apps to gange.

Sådan lukker du alle de senest anvendte programmer

• Tap på Icn sony key open recent apps , og tap derefter på RYD ALLE.

Sådan åbner du en menu i en app

• Mens programmet anvendes, tap på Icn sony key menu.

Note

Ikke alle menuer er tilgængelige i alle programmer.

Tilstand for opdelt skærm

I tilstanden for opdelt skærm kan du se to programmer samtidig, hvis du f.eks. vil se din mailindbakke og en webbrowser på samme tid.

Opdelt skærm

1 Program 1 i øverste vindue
    2 Linje for opdelt skærm – Træk for at ændre størrelsen på vinduer
    3 Program 2 i nederste vindue
    4 Tast for opdelt skærm – Vælg en app, du har brugt for nylig
    5 Starttast – Gå tilbage til startskærmen
    6 Tasten Tilbage – Gå tilbage til den forrige skærm i en app, eller luk appen

Note

Ikke alle programmer understøtter tilstanden for opdelt skærm.

Sådan bruger du tilstanden for opdelt skærm

1. Kontrollér, at de to programmer, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, er åbne og kører i baggrunden.
    2. Åbn det program, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, og tap derefter og hold nede på Icn sony key open recent apps . Programmet tildeles den første del af den opdelte skærm.
    3. Vælg det andet ønskede program på listen over miniaturer.
    4. Hvis du vil ændre størrelsen på vinduerne på den opdelte skærm, skal du trække i linjen for den opdelte skærm i midten.
    5. Hvis du vil afslutte tilstanden for opdelt skærm, skal du tappe og holde nede på Icn sony key multiwindow apps, mens vinduerne på den opdelte skærm vises.