Flere opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Hvis du har aktiveret ventende opkald, kan du håndtere flere opkald samtidig. Når funktionen er aktiveret, høres der et bip, hvis du modtager et andet opkald.

Note

Mobildata er ikke tilgængelige under opkald. Programmer som mail, internet og sociale netværk fungerer, hvis du opretter forbindelse til et ‎Wi-Fi‎ -netværk.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du ventende opkald

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Yderligere indstillinger.
    5. Tap på Ventende opkald for at aktivere eller deaktivere ventende opkald.

Sådan besvarer du et nyt opkald og parkerer et igangværende opkald

1. Træk Icn sony btn detail call til højre, når du hører gentagne bip under et opkald.
    2. Tap på Sæt opkald på hold.

Sådan afviser du et andet opkald

• Træk Icn sony call slider dismiss til venstre, når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald.

Sådan foretager du et opkald nummer to

1. Tap under en udgående opkald, på Icn sony dial contacts. Opkaldsloggen vises.
    2. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur.
    3. Indtast nummeret til modtageren, og tap på Icn sony btn detail call. Det første opkald parkeres.

Sådan skifter du mellem flere opkald

• Tap på Parkeret for at skifte til et andet opkald og parkere det aktuelle opkald.