Indstillinger for meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan ændres indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. For at vælge en lyd for beskeder, skal du tappe på Meddelelseslyd og vælge en indstilling eller tappe på Icn sony browser add og vælge en musikfil, som er gemt på enheden.
    4. Tap på Færdig for at bekræfte.
    5. Tap på skyderen for yderligere meddelelsesindstillinger. .

Sådan aktiveres eller deaktiveres GPS

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på skyderen for Leveringsrapport for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Note

Når funktionen for rapportering af levering er slået til, vises der en markering på meddelelser, der er leveret korrekt.