Administrering af videoindhold

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan får du vist filmoplysninger

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen, og tap derefter på Mobilenhed.
    3. Gennemse forskellige kategorier, og find den ønskede video.
    4. Tap på videominiaturen.

Sådan sletter du en video

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen, og tap derefter på Mobilenhed.
    3. Gennemse forskellige kategorier, og find den ønskede video.
    4. Tap på videominiaturen, og tap derefter på Icn sony circled delete.
    5. Tap på Slet igen for at bekræfte.