Håndtering af tilbehør

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Anvend appen Smart Connect™ til at administrere forskelligt smart tilbehør, som du kan slutte til enheden, f.eks. Xperia™ SmartTags, et ur i SmartWatch-serien eller et trådløst headset fra Sony. Smart Connect™ henter nødvendige apps og finder også apps fra tredjepart, når de er tilgængelige. Tilbehør, der tidligere er blevet tilsluttet, vises på en liste, hvor du kan få flere oplysninger om funktionerne for hver enkelt tilbehør.

Sådan parrer og tilslutter du tilbehør

1. Start appen Smart Connect™. Hvis det er første gang, du åbner Smart Connect™, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    2. Tap på Tilbehør, og tap derefter på Icn sonynew window holo dark.
    3. Slå Bluetooth®-funktionen til, hvis den ikke allerede er slået til. Tap derefter på navnet på det tilbehør, du vil parre og oprette forbindelse med.
    4. Angiv om nødvendigt en adgangskode, eller bekræft den samme adgangskode på både enheden og tilbehøret.

Sådan justerer du indstillingerne for tilsluttet tilbehør

1. Par og slut tilbehøret til din enhed.
    2. Start appen Smart Connect™.
    3. Tap på Tilbehør, og tap derefter på navnet på det tilsluttede tilbehør.
    4. Juster de ønskede indstillinger.